Mescladors de gasos

Els dispositius de mescla i dosificació de gasos Witt® que oferim s’adeqüen a totes les necessitats i tipus d’indústria; des de la mescla de gasos d’envasament per a la indústria alimentària (MAP), passant pels gasos de tall i soldadura de l’industria metal·lúrgica, les aplicacions amb hidrogen i les mescles de gasos respirables per a equips mèdics o de busseig.

Som distribuïdors per la companyia líder en el sector dels mescladors i analitzadors de gasos, l’alemanya Witt®. Els nostres tècnics especialitzats els podran aconsellar de l’equip més adequat a les seves necessitats segons el tipus de gasos i l’aplicació. La gamma de mescladors que disposem està adaptada per treballar amb els gasos industrials més comuns: Argó (Ar), Diòxid de carboni (CO2), Oxigen (O2), Nitrogen (N2), Hidrogen (H2), Metà (CH4), Heli (He), Monòxid de carboni (CO).
mesclador-industria-metalurgica_witt_mg200

MESCLADORS DE GASOS

indústria metal·lúrgica

En el sector metal·lúrgic, les exigències en la qualitat del subministrament de gasos són cada vegada més elevades. Només amb les mescles de gas correctes i constants es poden obtenir millores molt importants en els resultats.

Els mescladors de gas de WITT® són coneguts per la seva facilitat en el maneig, la configuració de la mescla totalment variable i els alts nivells de cabal amb garantia d’estabilitat de mescla que ofereixen. Mitjançant una acurada fabricació i materials d’alta qualitat, els mescladors de gasos WITT® són extremadament robustos i de llarga durada.

MESCLADORS DE GASOS

indústria alimentària

L’ús de gasos d’envasament MAP és un element essencial avui dia per garantir una qualitat alimentaria òptima en envasaments alimentaris. Els mescladors de gasos específics per a la  indústria alimentaria de WITT® proporcionen qualitat i seguretat en el seu procés d’envasament.

A AGR, de la mà de Witt® els oferim sistemes de mescla i mesura de gasos per a totes les màquines d’envasament utilitzades en la indústria alimentària, independentment de si es tracta d’un envasament amb envàs termo-format, termo-segellat o amb màquina de campana.

WITT® és fabricant certificat segons ISO 22000 per a la seguretat alimentària.