Empresa

Som una empresa familiar de segona generació fundada el 1979, donem servei de consultoria en l’envasament d’aliments en atmosfera protectora, fem assessorament en l’aplicació dels gasos i en fem la distribució. Som proveïdors i servei tècnic d’equips de mescla i anàlisi de gasos industrials, alimentaris i medicinals.

AGR gasos industrials a Olot
AGR Girona

Som distribuïdors des de fa més de 20 anys per la multinacional de gasos industrials Nippon Gases®, i des de fa més de 10 anys, distribuïdors i servei tècnic oficial per companyia líder en el sector dels equips d’anàlisi i mescla de gasos Witt-Gasetechnik®.

Nippon Gases
Witt

GASOS INDUSTRIALS, ALIMENTARIS I MEDICINALS

SERVEI DIARI DE DISTRIBUCIÓ

Des de la nostra seu central a Olot, i des del nostre magatzem d’Aiguaviva, donem servei diari de distribució de gasos industrials, alimentaris i medicinals, i servei tècnic dels equips Witt-Gasetechnik®.

ENVASAMENT ALIMENTARI

CONSULTORIA I ASSESSORAMENT

La nostra experiència de més de 20 anys en l’envasament alimentari ens permet oferir un servei de consultoria en envasament alimentari exclusiu pels nostres clients i un servei tècnic de proximitat, que ens ha posicionat com a líders en el sector dels gasos alimentaris i els equips de mescla i anàlisi de gasos.

DOS MAGATZEMS A LA PROVINCIA DE GIRONA

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

A més del coneixement, pensem que la proximitat és essencial per donar un bon servei als nostres clients. Tenim oberts al públic dos magatzems habilitats per a gasos alimentaris, industrials i medicinals, a Olot i a Aiguaviva, des d’on atenem als nostres clients i fem la distribució diària de gasos.